Erottuvat ikkunateippaukset Helsingistä koko Suomeen

Merkas Oy:ltä saat yrityksesi visuaalisen ilmeen mukaiset, erottuvat ikkunateippaukset esimerkiksi liiketilasi tai autosi ikkunaan. Tarjolla on runsaasti erilaisia vaihtoehtoja, ja autamme sinua suunnittelusta toteutukseen saakka. Teemme teippaukset Helsingistä käsin kaikkialla Suomessa – ota yhteyttä!

Yhteystiedot

Liiketilojen ikkunateippaukset

Näyteikkunan avulla voit herättää asiakkaan huomion ja luoda mielikuvaa yrityksestäsi. Haluaisitko ohjata lisää asiakkaita tilaasi tai jättää pysyvän muistijäljen? Ota yhteyttä ammattilaisiimme, niin tehdään yhdessä tiloihisi sopivat teippaukset.

 

Ikkunateippaus toimii sekä pienissä että suurissa ikkunoissa – toteutukseen on monia vaihtoehtoja. Ikkunateippaus voi olla esimerkiksi läpikuultava tai täysin valoa läpäisemätön ja jopa iskunkestävä. Teippaus voidaan helposti jakaa osiin ja ulottaa ikkunasta toiseen. Näin saadaan aikaiseksi näyttäviäkin kokonaisuuksia, jotka taatusti kääntävät katseen.

Laadukkaat autoteippaukset

Oletko ajatellut, että myös auto voi auttaa yritystoimintasi markkinoimisessa? Autoteippausten avulla muutat auton liikkuvaksi mainokseksi, joka erottuu edukseen muiden ajoneuvojen joukosta.

 

Autoteippaukset antavat sinulle kustannustehokasta mainostilaa. Voit laittaa esille mitä tahansa yrityksesi visuaalisen ilmeen elementtejä ja muuta toivomaasi sisältöä, esimerkiksi logon, sloganin ja edustamiasi tuotemerkkejä – mahdollisuudet ovat käytännössä rajattomat.

 

Meiltä saat kestävät ja erottuvat mainosteippaukset erilaisiin ajoneuvoihin: henkilöautoihin, busseihin tai esimerkiksi rekkoihin. Tarjolla on monenlaisia materiaaleja, joiden joukosta löydämme sinullekin sopivan ratkaisun.

Kysy lisätietoja

Palvelua suunnittelusta toteutukseen

Saat meiltä kokonaisvaltaista palvelua, joka kattaa halutessasi myös suunnittelupalvelun. Autamme sinua luomaan yrityksesi brändiä parhaalla mahdollisella tavalla ilmentävät ja erottuvat teippaukset kaikkiin kohteisiin.

 

Saat meiltä myös asennukset sekä Helsingissä että muualla Suomessa. Asentajamme tulevat paikan päälle sovittuna aikana ja huolehtivat siitä, että teippaukset ovat tarkasti paikallaan. Auton teippauksesta voimme tietenkin sopia myös esimerkiksi toimitiloissamme Helsingissä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kun haluat näyttävät auto- tai ikkunateippaukset, käänny meidän puoleemme ja kysy lisää. Toteutamme kaikenlaiset teippaukset asiakkaan omien tarpeiden ja toiveiden pohjalta, yksilöllisesti ja räätälöidysti. Tavoitat meidät esimerkiksi täyttämällä yhteydenottolomakkeen. Voit myös lähettää sähköpostia tai soittaa.

Yhteystiedot

Galleria