Laadukkaat mainosteippaukset Helsingistä

Merkas Oy:ltä Helsingistä saat laadukkaat ja toiveidesi mukaiset mainosteippaukset ja tarrat kaikkiin kohteisiin ympäri Suomen. Palvelumme kattaa kaiken suunnittelusta teippausten tuotantoon ja tarvittaessa kiinnitykseen saakka. Kerromme mielellämme lisää palveluistamme!

Ota yhteyttä

Osaavaa teippauspalvelua

Tarjoamme teippauspalvelua vuosikymmenien mukanaan tuomalla kokemuksella ja vahvalla asiantuntemuksella. Suunnittelemme ja toteutamme teippaukset poikkeuksetta asiakkaan omien tarpeiden ja toiveiden pohjalta – taatusti yksilöllisesti.

 

Tuomme esille myös omaan ammattitaitoomme perustuvat näkemyksemme, jos niin haluat. Voimme suunnitella sinulle teippauksen alusta alkaen. Halutessasi saat meiltä palvelua avaimet käteen -periaatteella eli suunnittelusta toteutukseen saakka. Tulemme siis myös kiinnittämään teippauksen paikalleen. 

 

Meiltä tilatut tarrat kestävät taatusti pitkään. Valitsemme materiaalin tarkkaan käyttökohteen mukaan.

Miten voimme palvella sinua?

Teippauspalvelumme toteuttaa mainosteippaukset laadusta tinkimättä kaikenlaisiin kohteisiin. Saat meiltä esimerkiksi sisustusteippaukset, ikkunateippaukset, autoteippaukset ja veneteippaukset. Autoteippaukset onnistuvat meiltä niin henkilöautoihin, busseihin kuin esimerkiksi rekkoihinkin. Etsimme kohteeseesi sopivan materiaalin useiden vaihtoehtojen joukosta.

 

Saat meiltä myös pienemmät mainostarrat. Tarroilla voit ilahduttaa asiakkaita tai vaikka merkitä yrityksen liikuteltavan kaluston.

 

Käänny puoleemme, kun haluat hyödyntää erilaisten pintojen tuomaa potentiaalista lisänäkyvyyttä teippausten avulla. Asiantuntijamme etsivät mielellään kanssasi toimivan ja näyttävän ratkaisun!

Yhteystiedot

Tutustu myös valomainoksiimme!

Tarjoamme vahvaa ammattitaitoa myös valomainosten suunnitteluun, valmistamiseen, asentamiseen ja huoltamiseen. Yritykseltämme saat näyttävät valomainokset kohteeseen kuin kohteeseen kautta Suomen.

 

Voit valita esimerkiksi irtokirjainmainokset, valomainoskotelon, valopylvään, valokyltin tai valo-opasteen – mahdollisuuksia on useita. Onnistuneen valomainoksen avulla herätät ohikulkijoiden huomion ja esimerkiksi opastat oikeaan paikkaan. Ota hyöty irti valomainosten tarjoamasta mahdollisuudesta ja tilaa omasi meiltä!

Lisää valomainoksista

Galleria