Mainossuunnittelu toiveidesi mukaan Helsingistä

Merkas Oy tarjoaa mainossuunnittelua ja mainonnan toteutuksia Helsingissä ja muualla Suomessa. Suunnittelemme teippaukset ja valomainokset kohteen, yrityksesi tarpeiden ja toiveidesi mukaan.

Pyydä tarjous tästä

Ammattitaitoista suunnittelupalvelua

Haluatko erottuvan mainoksen, joka jää asiakkaan mieleen ja myy? Tilaa mainossuunnittelu meiltä – saat valmiit, brändisi mukaiset ja iskevät mainossisällöt. Suunnittelemme sekä teippauksia että valomainoksia erilaisiin kohteisiin, pieniin ja suuriin.

 

Henkilökuntamme koostuu mainosalan ammattilaisista, jotka pitävät osaamisensa ajan tasalla. Käytämme suunnittelussa alan parhaimpia ohjelmistoja. Näin varmistamme sen, että lopputulos on varmasti laadukas.

 

Suunnittelupalvelumme auttaa sinua toteuttamaan esimerkiksi:

3

  • ikkunateippaukset

  • teippaukset lasiseiniin

  • autoteippaukset

  • veneteippaukset

  • ulkoseinien teippaukset

  • valomainokset sisä- ja ulkotiloihin.

Ota yhteyttä!

Visuaalisen ilmeen mukaiset materiaalit

Visuaalinen ilme on tärkeä osa yrityksesi markkinointia. Yhtenäinen visuaalinen ilme – logo, värit, typografia, graafiset elementit ja kuvien käyttö – auttaa vahvistamaan brändiä. Sekavat ja ristiriitaiset viestit puolestaan hämmentävät asiakasta, vievät luotettavuutta ja heikentävät yrityksesi uskottavuutta.

 

Pidämme kaikessa mainossuunnittelussa huolta siitä, että yksittäinen mainos on yrityksesi visuaalisen ilmeen mukainen ja vahvistaa siten brändiä. 

 

Onnistuneella mainonnalla viestit asiakkaalle monella tasolla. Mainos paitsi jättää mielikuvia myös informoi asiakasta ja ohjaa häntä oikeaan paikkaan.

 

Olemme mielellämme apunasi, kun etsit mietittyjä ratkaisuja mainontaasi.

Avaimet käteen -ratkaisuja

Tarjoamme asiakkaillemme helppoja avaimet käteen -ratkaisuja, eli huolehdimme kaikesta alusta loppuun saakka. Suunnittelemme yhdessä kanssasi mainosmateriaalin, tuotamme sen ja sijoitamme sen paikalleen.

 

Yhteistyömme alkaa tarvekartoituksesta. Selvitämme tarpeesi ja otamme selvää toiveistasi. Näin lopputulos on varmasti sinulle mieleinen. Seuraavaksi valmistamme koevedokset ja varmistamme, että olemme onnistuneet toiveidesi toteuttamisessa. Tarvittaessa teemme korjauksia. Saatuamme hyväksyntäsi, valmistamme markkinointimateriaalit. Lopuksi kiinnitämme teippaukset ja valomainokset paikoilleen sovittuna aikana.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Toteutamme yrityksille myös laajempia visuaalisen ilmeen mukaisia kokonaisuuksia käyttämällä yhtenäisiä auto-, mainos- ja sisustusteippauksia sekä valomainoksia. Jos haluat hyödyntää asiantuntevaa ja asiakaslähtöistä suunnittelupalveluamme, ota yhteyttä ja kysy rohkeasti lisää.

Yhteystietoihin